Wat zijn korte e-books?

Wat is een mini-ebook door Tony de Bree

Wat zijn korte e-books?

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books in verschillende vormen en in verschillende formaten heel populair bij lezers. En dat geldt in het bijzonder voor korte e-books. Wat zijn korte e-books?

Wat zijn korte e-books?

Een kort e-book of kort eBook, is een boekpublicatie in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan op het platte scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones met tussen de 25 en 50 pagina’s en soms zelfs nog minder.

E-books zijn samen met luisterboeken een van de meest verkochte vormen van digitale producten.

Lees ook: Wat is de digitale economie?’, ‘Boeken schrijven voor beginners’,  ‘7 manieren om online geld te verdienen met schrijven’ & ‘Digital marketingtips voor auteurs’

Korte E-books schrijven en verkopen sinds 2000. 

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books en vooral korte e-books in het Engels een belangrijke bron van inkomsten voor me geworden.

Korte e-books over Internet marketing of digital marketing, making money online (‘online geld verdienen’) en working from home (‘thuiswerken’). Ja inderdaad, toen al.

Online geld verdienen met korte e-books sinds het begin van de Corona-pandemie.

En nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie vorig jaar. Waarom? Omdat het zelf schrijven en publiceren van korte ebooks veel voordelen heeft, in het Nederlands en in het Engels.  

Waaronder ook deze korte e-books voor corporates in het Engels:

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!