Wat zijn korte e-books?

Wat is een mini-ebook door Tony de Bree

Wat zijn korte e-books?

download-823x978-1-1

Survival Strategies For Corporates

How to Survive the Covid-19 Crisis in 5 Steps

$ 8,99

Inclusief een multiple-choice test, corporate change canvassen en checklists.

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020, zijn e-books in verschillende vormen en in verschillende formaten heel populair bij lezers. En dat geldt in het bijzonder voor korte e-books. Wat zijn korte e-books?

Wat zijn korte e-books?

Een kort e-book of kort eBook, is een boekpublicatie in digitale vorm, bestaande uit tekst of afbeeldingen of een combinatie daarvan op het platte scherm van computers of andere elektronische apparaten zoals e-readers of smartphones met tussen de 25 en 50 pagina’s en soms zelfs nog minder.

E-books zijn samen met luisterboeken een van de meest verkochte vormen van digitale producten.

Lees ook: Wat is de digitale economie?’, ‘Boeken schrijven voor beginners’,  ‘7 manieren om online geld te verdienen met schrijven’ & ‘Digital marketingtips voor auteurs’

Korte E-books schrijven en verkopen sinds 2000. 

Sinds 2000 toen ik naast mijn vaste baan bij ABN Amro online geld begon te verdienen vanuit huis, zijn e-books en vooral korte e-books in het Engels een belangrijke bron van inkomsten voor me geworden.

Korte e-books over Internet marketing of digital marketing, making money online (‘online geld verdienen’) en working from home (‘thuiswerken’). Ja inderdaad, toen al.

Online geld verdienen met korte e-books sinds het begin van de Corona-pandemie.

En nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie vorig jaar. Waarom? Omdat het zelf schrijven en publiceren van korte ebooks veel voordelen heeft, in het Nederlands en in het Engels.  

Waaronder ook deze korte e-books voor corporates in het Engels:

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening, waaronder in corporate venturing, e-commerce & Compliance. In 2001 begon hij naast zijn vaste baan bij ABN Amro online geld te verdienen vanuit huis met e-books & software. Vanaf 2011 is hij zelfstandig ondernemer met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt executives, zzp'ers, startups, scale-ups en ondernemingsraden met on-demand oplossingen en on-demand digital products om succesvol online te starten, te groeien & te overleven met ICT.

You might like

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Content is beveiligd !!