Volg geen corporate artificial intelligence zombie-opleidingen

Volg geen corporate zombie-opleidingen in crisistijd door Tony de Bree

Volg geen corporate artificial intelligence zombie-opleidingen. 

Er wordt veel gesproken over ‘zombie-bedrijven’ en ‘zombie-banen’ en over de noodzaak om je op tijd om te scholen om deze crisis te overleven. Het vervelende is echter dat grote bedrijven inclusief gesubsidieerd door de Overheid, ‘corporate artificial zombie-opleidingen’ adviseren. Wat dat zijn ‘corporate artificial intelligence zombie-opleidingen’? 

Corporate artificial intelligence zombie-opleidingen zijn opleidingen over artificial intelligence waar je helemaal niets aan hebt in deze crisis omdat ze je a) opleiden voor corporate zombie-banen bij grote corporates en b) je dus kennis en vaardigheden leren waar je niets aan hebt om succesvol online te starten, te groeien en de schalen in de online gig economy’. 

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, gratis checklists en chatgpt prompts.

Het maakt nl nogal wat uit of je:

1) Een vaste baan hebt in een corporate of bij de Overheid. 

2) Bij of voor een corporate of bij of voor de Overheid wilt gaan of blijven werken met AI.

3) Als je naast je vaste baan online wilt gaan ondernemen met side-hustles en side-gigs zoals ik in 2001 heb gedaan.

4) Als je je vaste baan wilt inruilen voor zelfstandig ondernemerschap zoals ik in 2011 heb gedaan en veel managers en managers nu doen in de grote AI-ontslaggolf die wereldwijd en in Nederland aan de gang is.

Ad 1) en 2).

In de eerste twee gevallen moet je relevante corporate vaardigheden leren inclusief corporate digital literacy kennis en vaardigheden leren en dus ook relevante corporate AI-vaardigheden en kennis opdoen.

Meer: De grote AI-ontslaggolf, ChatGPT en de arbeidsmarkt,  AI-outplacement

Ad 3) en 4)

Als dit je werk- en leerdoelen zijn, zijn corporate opleidingen dus corporate zombie-opleidingen, zoals veel zelfstandige ondernemers hebben ervaren waaronder ikzelf na 2001, na 2011 en vooral na het begin van de Corona-crisis. 

Wat wel ? Dan moet je je snel voorbereiden op online geld verdienen in de kluseconomie en online kosten besparen in de kluseconomie inclusief digital literacy, digital right-skilling & AI-right-skilling voor zelfstandige ondernemers waaronder WordPress voor zzp’ers.

download-823x978-10

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Bonus: een gratis random multi-ple choice test & checklists.

En dan zijn alle dure en vaak langdurige corporate AI opleidingen en opleidingsprogramma’s inclusief over  ‘Lean’, ‘Agile’, ‘Lean Startup’ en Business Model Canvas (BMC) bv dus ‘corporate AI zombie-opleidingen’ voor (toekomstige) zzp’ers en andere zelfstandige ondernemers waaronder oprichters van startups, directeuren van scale-ups en directeuren van andere MKB-bedrijven in Nederland op dit moment.

De toekomst van jouw werk en AI.

Meer weten over wat en hoe jij het beste, snelst en goedkoopts kunt leren hoe je geld kunt verdienen en kosten kunt besparen met AI als ondernemer in de online kluseconomie? Maak dan nu snel een afspraak voor een persoonlijk leeradvies op basis van je linkedin profiel. 

Tony de Bree

P.s. Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline@2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening bij ABN Amro .In 2001 begon hij naast zijn vaste baan online geld te verdienen vanuit huis met korte e-books. In 2011 ruilde hij de corporate wereld in om zzp'er te worden met zijn virtuele eenmanszaak. Hij helpt corporates, startups, scale-ups , ondernemingsraden en de overheid met on-demand consulting, training, coaching en digitale producten om succesvol AI te kunnen inzetten.

You might like

error: Content is beveiligd !!